Webmaster hjælp

I samarbejde med Webbureauet Lost in Space, som har lavet vores logo & hjemmeside, har vi indgået en aftale, hvor vi kan tilbyde 20% på hjælp til en ny hjemmeside til alle SEEF medlemmer.
Ring uforpligtende på telefon: 50 20 70 10

Logo og Online identitet

Logoer har stor genkendelsesværdi, vi er i stand til at skabe simple og professionelle logoer. Ud fra virksomhedens værdier og den pågældende branche, skaber vi identitet og brand. Logoet er udgangspunktet til en “rød tråd” som kan trækkes gennem al marketing-materiale og øvrige platforme brandet end måtte have. En grafisk identitet, skaber brand genkendelse, som er uvurderlig i forhold til en kunde som vil købe en service eller et produkt, det gør at du er den første de tænker på. Vi skaber grafisk materiale både online og i den virkelige verden.

Ny firma hjemmeside

Vi laver en Professionel Hjemmeside med udgangspunkt i dit eget materiale, en 2.0 version af det du har i forvejen. Du bliver uafhængig af 3. parter og du ejer alt selv. Et unikt design, bygget på et stabilt fundament. Vi sørger for det hele og du står med en køreklar hjemmeside der er simpel, men kraftfuld.

Søgeoptimering - Bliv fundet på Google

Søgeoptimering kan måles af flere parametre, vi benytter SEO4 modellen, som sikrer en god struktur og relevante opdateringer. Vi skaber indgange og kvalitets indhold, der giver værdi til indgangene. Det gør at du bliver fundet på Google og vi arbejder målrettet med at opdatere og holde din WordPress hjemmeside relevant.

Sociale Medier & Grafiske kampagner

Få intensiv tilstedeværelse på de Sociale Medier uanset hvor gammel din firmaside er. Vi giver den en total genopfriskning og vi skaber en rød tråd fra din hjemmeside til dine Sociale Medier, med faste & relevante opslag. Desuden skaber vi effektive kampagner, der målretter til din specifikke målgruppe.

Paid marketing & sponsorede links

SEM annoncering dækker over Google Ads & Display annoncering med annoncebudget til hver enkelt kampagne. SEM står for Search Engine Marketing. Re-target marketing er også essentiel i forhold til at konvertere en besøgendes tidligere intention om køb og konvertere dem til kunder.

Den digitale kunderejse

Du kan helt uforpligtende med din nye hjemmeside afprøve et samarbejde med IntoSpace i 3 måneder. IntoSpace specialiserer sig i Søgeoptimering, Sociale Medier, SEM Annoncering og Email marketing – kaldet de 4 årshjul. Intospace tager sig af hele den digitale kunderejse.