Netværksmøde

Som medlem kan du tage med til et netværksmøde i Sengeløse og vedligeholde eller skabe nye relationer, blandt andre erhvervsdrivende i Sengeløse. Lær andre medlemmer at kende og indgå i en initiativrigt erhvervsforening, til fordel for både de erhvervsdrivende, men ikke mindst de lokale foreninger og borgerne i Sengeløse. Deltagelse til møderne er inklusiv i medlemsprisen. Her kan du se hvornår det næste netværksmøde bliver afholdt. Fordelene ved netværksmøder er den uvurderlige viden du kan opnå, gennem kommunikation med andre fagfolk i eller relateret til din branche. Få forretnings og/eller personlige forbindelser, der kan gavne dig og din forretning, muligheden for at skabe nye kunder og find forretningspartnere der kan hjælpe din virksomhed til at vokse.

Netværksansvarlig

Vi søger en frivillig netværksansvarlig som vil stå for planlægningen af 1-2 årlige netværksmøder. Kontakt Andreas for mere information.

Få mere info

Hvis du vil vide lidt mere om hvem Sengeløse Erhvervsforening er og hvad vi står for eller ønsker du at blive medlem, kan du gøre det herunder.

Netværksmøde, Forår

Mere information følger!

Netværksmøde, Efterår

Mere information følger!