Arrangementer

Her på siden kan du finde kommende og tidligere arrangementer. Vi samler virksomheder, forretninger og borgere, der i sidst ende kan føre til vækst hos vores medlemmer. Sammenhold er vigtigt for byens trivsel og udvikling, desuden gavner det alle i Sengeløse at opretholde et stærk fællesskab. Her har du som virksomhed mulighed for at skabe værdifulde relationer.

Få mere info

Hvis du vil vide mere om hvem Sengeløse erhversforening er og hvornår Sengeløse erhversforening blev skabt eller ønsker du at blive medlem, kan du gøre det herunder.

Årets sommerfest

Som forening deltager vi i sommerfesten i Sengeløse, hvor vi kan skabe forbindelser og hygge os. Formålet er at samle ligesindede forretningsfolk for at have det sjovt. Her kan du skabe forbindelser og dele idéer. Der vil komme information ud omkring vores næste sommerfest.

Den årlige SEEF-julefrokost

Lad os fejre sammen og se tilbage på de successer og milepæle i året der gik. Sæt højdepunkterne i din virksomhed i rampelyset. Har du haft store projekter i løbet af året? Har du fået et certifikat? Har du haft positive salgstal?