Om erhvervsforeningen SEEF

Mød virksomhederne og selskabslivet i Sengeløse. Seef er skabt for at gøre det nemmere for virksomheder at skabe netværk omkring Sengeløse. Vi ønsker at hjælpe virksomheder i Sengesløse med at blive succesfulde og at skabe sammenhold, hvor vi hver især støtter hinanden. Desuden holder vi sociale arrangementer et par gange om året hvor vi kan lære hinanden bedre at kende.

Sengeløse Erhvervspris

Hvert år holder vi et prisuddelings arrangement hvor der uddeles en pris til de virksomheder som har gjort en forskel. Prisuddelingen er for erhvervslivet i Sengeløse og omegn. Der er en række kriterier som bliver taget højde for. Alle kan blive nomineret, skriv en fyldestgørende begrundelse og kontakt os for at blive nomineret.

Netværkmøder

Fordelene ved netværksmøder er at du møder de andre erhvervsdrivende i dit lokalområde som gerne vil lokal og foreningslivet det godt. Netværksmøder har forskellige karakter, men der er altid mulighed for at skabe kontakt til andre erhvervsdrivende.  

Sponsorater til foreninger

Lokale forretninger, sport og kultur kan søge om et sponsorat. Der er dog nogle kriterier før din sag kan behandles, læs mere om de kriterier der stilles.